iPhone X ve 9.7 inç iPad hakkında son gelişmeler!

27 Mart günü Apple eğitim odaklı bir etkinlik gerçekleştirecek. Şirketin bu etkinlikte uygun fiyatlı olarak sunduğu 9.7 inç iPad modelinin güncellenmiş versiyonunu tanıtacağı söyleniyor. Böylece şirket Google ve Microsoft gibi rakiplerinin eğitim alanındaki yükselişinin önüne geçmeye çalışacak. Güncellemelerin ne olacağı konusunda ise detay verilmiyor. Hatta bu etkinlikte uygun fiyatlı güncellenmiş MacBook Air modelini de görebiliriz. Ayrıca, çocuk ve gençleri kodlamaya yöneltecek ve Swift uygulamasını öne çıkartacak tanıtımlar bekleyebiliriz.

Ek olarak, iPhone X yeni renk seçeneği de duyurulacak gibi gözüküyor. Bu renk seçeneği ise AIDS için yardım amacı taşıyan iPhone X Product RED yani kırmızı olacak. Yeni renk seçeneği ile şirket, amiral gemisinin satışlarına bir nebze olsun can katmak istiyor diyebiliriz. Malum, satışlar pek de iyi gitmiyor.

Bir diğer beklenti ise Mart ayı bitmeden AirPower kablosuz şarj istasyonunun çok yakında satışa sunulacağı yönünde. Yani bugün, yarın ürün en sonunda iOS cihaz kullanıcıları için piyasadaki yerini alabilir.