Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda, yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Hastaneden canlı bağlantı yapılan programda, hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlu'nun ruh sağlığının iyi olmadığı bilgisi aktarıldı.

"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM" DEMİŞTİ

Skandal fotoğrafların ardından röportaj veren Murat Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı.

"İNTİHAR EDECEK KADAR OMURGALI OLSAN YEĞENİNLE BERABER OLMAZDIN"

İntihar olayı hakkında konuşan program yorumcularından Bircan Bali, O dönem Murat Başoğlu gece yarısı beni aradı; 'Ben intihar etmek üzereyim' dedi. Ben de dedim ki; 'Sen intihar edecek kadar omurgalı olsaydın öz yeğeninle beraber olmazdın' dedim. Geçmiş olsun demiyorum. Allah herkesin cezasını veriyor" ifadelerini kullandı.

 

TÜRKİYE'Yİ TERK ETMESİNE İZİN VERİLMEDİ

Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten tek celsede boşanmıştı. Olayın ardından evini satıp yurt-dışına gitmek istemiş ancak mahkeme davanın karar bağlanmasına kadar Başoğlu'nun yurt-dışına çıkmasına izin vermemişti.