Microsoft’un Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcıları için dağıttığı ücretsiz yükseltme paketinin bitmesine sayılı günler kaldı. Hala bedava Windows 10 güncellemesi yapmadıysanız bu fırsatı kaçırmayın.

Microsoft'un Windows 7 ve 8.1 sürümlerini kullanan kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu bedava Windows 10 sürümünü, resmi ya da resmi olmayan yollarla indirmek mümkün. Daha önce yine ücretsiz olarak sunulan ve 29 Haziran 2016'da sonlanan sürüm yükseltmenin ardından yeni bir ücretsiz sürüm dağıtma işlemi 31 Aralık 2017'de son bulacak.

Bedava Windows 10 nasıl indirilir?

Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcılarının ücretsiz bir şekilde yükseltmelerine olanak tanıyan bu gellişme ile ücretsiz bir şekilde Windows 10'a sahip olabileceksiniz. Microsoft'un Windows 7 için 2020 yılında, Windows 8.1 sürümü için 2023 yılında yazılım ve güncelleme desteğini çekecek. Bu nedenle üst sürüme geçmeniz son derece önemli.

Windows 10'a ücretsiz bir şekilde ulaşabilmek için bu adrese tıklaya Microsoft'un resmi sitesinde girerek güncelleme isteyebilir ve bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Tıkladığınız linkte inen dosyadaki şartları kabul ederek Windows 10 sürümüne kavuşabilirsiniz.

 

teknolojioku.com