Serik Belediyesi, Serik Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Zeytin Dalı Birlik ve Beraberlik Voleybol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Serik 100'üncü Yıl Spor Salonu'nda yapılan final mücadelesini Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ramazan Irmak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun, Serik Belediyesi başkan yardımcıları Bünyamin Okudan ve Mustafa Taşkaya ile çok sayıda taraftar izledi.

 

Turnuvada birinciliği kadınlarda Mehmet Akif Ersoy Okulu, ikinciliği Dr. Gülşen Baki İlkokulu, üçüncülüğü ise Yedisu Koleji elde etti. Erkeklerde Karıncalı Gençlik birinci, Yukarıkocayatak 1 takımı ikinci, Yukarıkocayatak 2 takımı ise üçüncü oldu.

 

Dereceye giren takımlara ve oyunculara kupa ve madalyalarını Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve ilçe protokolü takdim etti.

 

Başkan Ramazan Çalık, "Serik Belediyesi olarak başta gençlerimiz ve çocuklarımız olmak üzere tüm toplumu kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla spora ve sanatsal faaliyetlere önem vermekteyiz. Sadece spor müsabakalarıyla değil, kültür ve sanat faaliyetleriyle de artık Serik'in ve Seriklinin ismini her yerde duyurmaya devam edeceğiz. Bugün burada bu anlamlı turnuvaya katılan ve emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ederim" dedi.

 

Turnuva kupa töreni sonrası hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.