Top model Adriana Lima'nın baş manken olarak podyuma çıkacağı, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart gibi dünyaca ünlü mankenlerin yürüyeceği Dosso Dossi Fashion Show kapsamında The Land of Legends Theme Park'ta basın toplantısı düzenlendi.

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, çok güzel bir organizasyon hazırladıklarının altını çizerek, Brezilya’dan 4 tane top model getirdiklerini söyledi.

Eraslan, sahneye ilk olarak Victoria's Secret'in meleklerinden Ana Beatriz’i davet etti. Ana Beatriz, Türkiye’yi güneşiyle, deniziyle, doğasıyla, insanlarının sıcak davranışıyla Brezilya’ya çok benzettiğini Türkiye’yi ise her zaman önemsediğini söyledi 

Victoria's Secret'in bir başka mankeni Izabel Goulart ise Türk insanlarını çok sevdiğini ülkesindeki gibi buradaki insanların da eğlenmeyi çok sevdiğini söyledi. (01.41-01.48) (dha)

Isabeli Fontana da daha öncede Türkiye’ye geldiğini hatırlatarak, Türk insanı çok sevdiğini ve Türkleri tanımaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Adriana Lima, sahneye çıktığında gördüğü ilgi karşısında mutlu olduğunu dile getirdi. 

'Türkiye’de ilk kez 4 Brezilyalı manken sahne alacağını belirten Lima, Brezilyalı meslektaşlarıyla Antalya'da olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Basın toplantısının ardından merakla beklenen Dosso Dossi defilesi Belek'te The Land of Legends otelde gerçekleştirildi. 

Havuz üzerinde kurulan özel podyum, Victoria’s Secret’in ünlü Brezilyalı modelleri Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’ı ağırladı. 

Yaklaşık 5 bin davetlinin katılımıyla gerçekleşen defilede Brezilyalı modeller 3’er kıyafet sergiledi. 

Konseptini ve koreografisini Öner Evez ile Yakup Biçer’in hazırladığı defilede Rusya’nın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden “çılgın manken” lakaplı Viktoria Odintsova da yer aldı.

Görsel bir şölen eşliğinde gerçekleşen şovun sürprizlerinden biri de mini konserler oldu. Ayşe Hatun Önal ve Ruslar’ın ünlü şarkıcılarından Nikolay Baskov, birer şarkılık performanslarıyla şova renk kattı.

Defile sonunda ise dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile İsabelli Fontana podyuma sıralanan modellerden meslektaşı Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros’u şaşırtan bir sürpriz yaptı.

Lima ve Fontana, 3 aylık hamile olan Barros’un karnını öperek elleriyle sevdi. Bu hareket karşısında oldukça mutlu olduğu gözlenen Fontana ise arkadaşlarına sarıldı.

Defile havai fişek gösterisi ve mankenlerin toplu geçiş töreniyle son buldu