Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'da Vartolu'nun babası kim? İdris Koçovalı Vartolu'nun babası mı? Dizide sık sık çocukluğuna dönen Vartolu, annesinin ölümünü ve babası ile ilgili gerçekleri anlattığı sahneler izleyici ile paylaşılıyor. 

Vartolu'nun babası kim?

En son 6. bölümü ile ekranlara gelen dizide çocukluk aşkı Saadet'i görür ve takip eder. İdris Koçovalı'nın evine girdiğini gören Vartolu geçmişe döner. Geçmişte yine aynı yerde Saadet'e bak burası benim babamın evi der. İzleyicilerin daha önce kuşkulandığı bu gerçek doğru mu? Vartolu'nun annesi küçüklüğünde ona altın bir madalyon verir zamanı geldiğinde babana bunu ver o seni tanıyacak der. Vartolu'nun babası İdris Koçovalı ise Vartolu abisini öldürmüş olacak.

Vartolu'nun amacı ne?

Vartolu'nun asıl amacı Çukur'un yönetimini ele geçirmektir. Orada uyuşturucu satmak değildir. Peki geçmişten birçok sahnenin ekranlara geldiği Çukur'da neler olacak?

Yeni bölümde olacaklar

4 Aralık'ta yeni bölümüyle ekrana gelecek Çukur'un fragmanı paylaşıldı. Aş evine yardımdan sonra Sena pazarda kuracaktır. İdris Koçovalı'nın tedavi sürecinden sonra artık ayaklanmış Çukur halkı ile bir araya gelmiştir. İdris Ağa'yı gören halk büyük bir sevinç yaşar. Ve onu mutlulukla karşılarlar. Pazara ziyarete gelen İdris Koçovalı gelini Sena ile konuşurken Vartolu'yu gören Sena'nın yüzü asılır. Vartolu'nun İdris Koçovalı'ya sevgi ile yaklaşması karşısında korumaları izin vermez. Yamaç'ın sert bakışları ise merak uyandırır. Yeni bölümde heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor. 



 

 

Kaynak:diziler.com