Antalya valiliği yazılı bir açıklama yaparak hayırsever kişi ve kuruluşları dolandırmaya kalkanlar hakkında, vatandaşları uyardı. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu şekilde; 

Gizem türünde, şeytanın, meleklerin, iblislerin dünyamızda insan formunda olduğu diziler ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor. Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Tom Ellis’in Lucifer’ı canlandırdığı diziyi Lucifer izle yazarak diziyou.com adresinden İngilizce altyazılı dizi izle yapabilir, Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle HD olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca suç ve hapishaneden kaçış dizilerini sevenler için ilk akla gelen dizilerden birini Prison Break izle yazarak yaptığınız aramalardan yine diziyou.com adresinde bulabilirsiniz.

“Son günlerde Antalya Valiliğinden aradığını söyleyen kötü niyetli bazı kişilerin, hayırsever kişi ve kuruluşlardan yardım talebinde bulunduğu örenilmiştir. Başta Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu olmak üzere, Antalya Valiliği adına hiç bir hayırsever kişi ve kuruluş aranarak hiç kimse için yardım talebinde bulunulmamaktadır.Bu nedenle, hayırsever kişi ve kuruluşların Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu ve Antalya Valiliği adına kendilerini arayarak yardım talep eden bu şahıslara itibar etmemeleri; böyle bir taleple karşılaşmaları halinde ivedilikle İl Emniyet Müdürlüğüne, İl Jandarma Komutanlığına veya Cumhuriyet Savcılıklarına bildirmeleri gerekmektedir.”