Vali Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Kompleksi'nde kurulan sahur sofrasında üretici ve komisyoncularla bir araya geldi. 

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi, Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp ile Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Cüneyt Doğan'ın da katıldığı sahurda, Vali Karaloğlu, üretici ve komisyoncuların şikayetlerini dinledi. 

Sahurun ardından beraberindekilerle hal kompleksindeki üreticileri ziyaret eden Vali Karaloğlu, sebze fiyatları ve üretim şekilleriyle ilgili bilgiler aldı. Karaloğul çiftçilerin korunması gerektiğinin altını çizdi. 

Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp'ten ürünlerdeki ilaç kalıntısı ve hormon olup olmadığı konusunda da bilgiler alan Karaloğlu, ürünlerde hormon olmadığını, döllenmeyi arıların yaptığını belirtti. 

Antalya'nın sebze tohumunun merkezi olduğunu da vurgulayan Karaloğlu, topluma yerli tohumla üretim yapıldının da  anlatılamadığnı da ifade etti 

Vali Karaloğlu'nun ürünlerde hormon var söylentilerini çıkaranlara da seslenmeyi ihmal etmedi. 

Sahur proğramı Karaloğlu ve beraberindekilerin hal esnafıyla yaptığı toplantının ardından son buldu