Bursa valisiyken Bakanlar Kurulu kararı ile geçen yıl 1 Haziran da Antalya’da göreve başladı.  Yaklaşık 1,5 ay sonra, hain darbe girişiminde kentin mülki idari amiri olarak demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara inen Münir Karaloğlu, Antalya’nın kalkınması ve sosyal yaşamın sorunsuz şekilde sürmesi için her gün sahada yer aldı. (perfore esnanda miting görüntüleri girecek)

 

Antalya’nın 2016 turizminden yaşadığı kaybı 2017 sezonunda telafi etmesi için adeta turizm seferberliği ilan eden Vali Karaloğlu, Çin’e kadar gitti.  Kentteki tüm tarihi ve turistik yerleri inceleyen Vali Karaloğlu, yöneticilerin eksikliklerini söyleyerek kısa sürede giderilmesi için uğraştı.  Kaş’ın dalış turizmini canlandırmak için sıra dışı bir girişimde bulunarak hurdaya çıkan bir tankı Konya’dan getirten Vali Karaloğlu, tankın batırılmasını bizzat hem su üstünden hem de su altında takip etti. (tankın batırılması verilsin. Vali dalarken ses açılabilir)

 

1.5 yıldır Antalya’yı dünya kenti yapmak için dur duraksız çalışan Vali Karaloğlu’nun sağlığından olduğu ortaya çıktı. Su altındaki basınç nedeniyle kulaklarından rahatsızlanan Vali Karaloğlu’nun 3 ay boyunca kulaklarından tedavi gördüğü öğrenildi.  Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ndeki tüp bebek merkezi açılışında doktorlarla ayaküstü sohbet Vali Karaloğlu yaşadığı sorunu böyle anlattı. Antalya için sağlığından olmayı göze alan Vali Karaloğlu’nun kısa süre önce kulaklarındaki sorunun ortadan kalktığı öğrenildi.