Hakan Tütüncü, Antalya Muhtarlar Derneği ile Antalya Amatör Futbolcular Derneği (AAFD) tarafından düzenlenen 'Muhtarlarımız ile Haydi Futbola El Ele' turnuvasını ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Antalya Muhtarlar Dernek Başkanı Nazif Alp, AAFD Başkanı Adnan İmirgi, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ile Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün tarafından karşılandı.

BAŞLAMA VURUŞU TÜTÜNCÜ'DEN

Başkan Tütüncü, önce iki takımın futbolcularıyla anı fotoğrafı çektirdi. Ardından Başkan Tütüncü, Kamil Tabaklar Parkı Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvada, Kepez ve Muratpaşa ilçelerindeki muhtar derneklerinin kurduğu takımlar arasındaki maçın başlama vuruşunu yaptı. Her iki takımın kalecisine penaltı atışı da yapan Tütüncü, turnuvada ilk olarak AAFD ile Aksu, Döşemealtı, Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez ilçelerindeki muhtar derneklerinin oluşturduğu takımların mücadele ettiğini anımsattı.

Tütüncü, “Bu turnuva ile spor yapan bir topluma dikkat çekilmesi ile başta gençler ve çocuklar olmak üzere mahalle sakinlerinin spora özendirilmesi amaçlanıyor. Önce muhtarlar derneklerimiz arasında maçlar oynanıyor. Bu maçlarda hem bir sportif heyecan hem de güzel bir dostluk doğacak" dedi. Tütüncü, AAFD Başkanı Adnan İmirgi'nin sportif faaliyetlerin tabana yayılması konusunda önemli çalışmalar yaptığının da altını çizdi.

BAKLAVA İKRAM ETTİ

Başkan Tütüncü, 'Muhtarlarımız ile haydi futbola el ele' turnuvasını düzenlemesinden dolayı Muhtarlar Dernek Başkanı Nazif Alp, AAFD Başkanı Adnan İmirgi'ye, Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün'e teşekkür etti. Her iki takımın oyuncularına baklava da ikram eden Başkan Tütüncü, başlama vuruşunu yaptıktan sonra bir süre maçı izledi.