Elazığ’da kuaförler, dayanışma günü düzenledi. Ünlülerin kuaförü Özcan Tekcan’da başta olmak üzere programa birçok ilden kuaförler katıldı. Programda ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in "bölünmemiş başkenti" olarak tanıyacağı yönündeki açıklamasına ilginç bir şekilde tepki gösterildi. Sandalyeye oturtulan Trump maketi, ünlü kuaför Özcan Tekcan tarafından kızılderili tıraşı yapıldı. Yapılan tepkinin ardından Türk bayrağı açıldı.

"TRUMP DA SAVAŞA ÇOK MERAKLI OLDUĞUNDAN TEPKİMİZİ BU ŞEKİLDE GÖSTERDİK"
Elazığ’a kuaförlerin dayanışması günü için geldiklerini belirten kuaför Özcan Tekcan, “Dayanışma günümüzde bir tepki olarak Trump’ı tıraş ettik. Bu tıraşın özelliği Kızılderililerin savaşa giderken yaptıkları tıraş. Aslında Kızılderililer iyi bir ırktır. Bu bir savaş saçı olduğu için bunu yaptık. Çünkü Trump da savaşa çok meraklı olduğundan tepkimizi bu şekilde gösterdik. İnsanlar başka şovlarında bu şekilde tepki gösterirlerse en azından Trump bundan bir ders çıkartır ve yaptığının hata olduğunu anlar” dedi.
Mesleki bir dayanışma için Elazığ’a İstanbul’dan geldiğini aktaran kuaför Kadir Alkan ise “Burada Trupm’a olan tepkimizi gösterdik. Bizim makas ve tarağımız silahımızdır. Bu şekilde tepkimizi gösterdik. Biz barışın yanındayız” ifadelerini kullandı.
Trump’a tepki gösterdiklerini dile getiren kuaför Osman Balcı’da, “Bizler barıştan yanayız ve savaşçı bir toplum istemiyoruz. Bugün Trump’a olan tepkimizi silahımız olan makasımızla gösterdik” diye konuştu.