Muratpaşa Belediyesi ve Falez A.Ş. işbirliğinde hayata geçirilen Teneffüs Park’ta, Antalyalılar, herkesin sevgilisi Hababam Sınıfı oyuncularıyla eğlence, müzik, dans ve biraz da haytalıkla dolu ama kesinlikle çok mutlu bir hafta sonu geçirdi. 
Hababam Sınıfı oyuncularıyla bir hafta sonu geçiren Antalyalıların coşkusuna Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da ortak oldu.
Başkan Uysal, Teneffüs Park’ta gerçekleştirilen ‘Yeşilçam Sokağı’ açılışında Hababam Sınıfı’nın aynı zamanda değerler öğretisi olduğunu belirterek, “Hababam sınıfı bize Cumhuriyet değerlerimize, ülkemize sahip çıkmayı öğretti. Hababam sınıfı bize kardeşliği, dayanışmayı, dostluğu, arkadaşlığı öğretti. Hababam sınıfı aynı zamanda espriyi, nükteyi, zekayı öğretti. İnsan yaşamı için empatiyi, hoşgörüyü bütün nükteleriyle, bütün tebessüm ve kahkahalarıyla evimizin içine girerek bize öğretti” diye konuştu.
Topluma öğrettikleri tüm bu değerler ışığında Hababam Sınıfı’na minnet duygularını dile getiren Başkan Uysal, “10 yaşına kadar bir çocuğu bir sırada 40 dakika oturtup tahtaya baktırmak, hiç kimse kusura bakmasın, doğru bir şey değildir. 10 yaşın altında bir çocuk, sınıfın dışında hoplayıp, zıplayıp, dayanışma içinde doğruluk ve dürüstlük gibi kavramları öğrenmesi gerekir. Bunu bir takım oyun içinde öğrenebiliyor olması lazım. Sadece 10 - 15 dakikalık küçük sunumlar için çocuklar sınıflara alınmalı. Bir gün böyle bir eğitim sistemini yakalayabilmeyi diliyorum. Haftanın 5 günü çocuklarımızı sınıflara kapatıyoruz. Komşularımdan rica ediyorum haftanın iki günü çocuklarını Teneffüs Park’a getirsinler de çocukların ruh sağlığı yerine gelsin.”