Arsenal'den Jack Wilshere ve Milan'dan Jose Sosa transferleri için beklenen geri dönüşü alamayan Antalyaspor, Paris Saint Germain forması giyen Ben Arfa üzerinde yoğunlaşırken, sürpriz bir ismi de gündemine aldı. Kırmızı-Beyazlılar, ABD 1. Ligi MLS takımlarından Toronto forması giyen Sebastian Giovinco için girişimlere başladı.

3 ay sonra tamamlanacak ABD Ligi'ni dikkate alan Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak kiralama formülünü masaya yatıracak. Kanada ekibinin bu teklife olumsuz bakması halindeyse Akdeniz ekibi, başarılı futbolcunun bonservisini alabilmek için pazarlığa oturacak. 2015 Şubat ayında bonservis bedeli olmadan Toronto'nun yolunu tutan İtalyan futbolcunun bugünkü piyasa değeri yaklaşık 9 milyon Euro olarak gösteriliyor.

2.5 sene önce Toronto'nun yolunu tutan İtalyan futboolcu, Kanada ekibiyle 91 maça çıkarken 57 gol ve 34 asistlik performans sergiledi.

İtalyan devi Juventus'un alt yapısında yetişen 30 yaşındaki oyuncu, kariyerinde Toronto ve Juventus'un yanı sıra Empoli ile Parma formalarını terletti.

Salih Uçan Listeye alındı

Alternatifli bir transfer listesi hazırlayan Antalyaspor'un, Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın gözüne giremeyen Salih Uçan'ı da listesine aldığı öğrenildi. Sarı-Lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen genç oyuncu için ilerleyen günlerde resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.