İl Spor Güvenlik Kurulu açıkladı: Stadyumlara powerbank ile girmek yasak!

Gelişen teknolojiye rağmen akıllı telefonların batarya ömürleri 1 günüçıkartacak konuma ne yazık ki hala gelemedi. Gelemediği gibi bir çok model artık bir günü çıkartırken bile zorluk çekebiliyor.

Bu noktada imdadımıza yetişen taşınabilir şarj aletleri yanı powerbanklerstadyumlarda yanımızda olamayacak. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’nunaldığı kararı ilk olarak Beşiktaş resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

“Taraftarımıza önemli duyuru” başlığı ile verilen haberde; “İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile bundan böyle stadyumlara taşınabilir şarj cihazı (power bank) alınmayacaktır. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için taraftarlarımızın taşınabilir şarj cihazlarını yanlarında getirmemelerini rica ederiz.” açıklamasına yer verildi.

Bu kararın alınmasındaki en büyük etkense Galatasaray – Fenerbahçemaçında hakeme yapılan saldırılar olarak gösteriliyor. Saha içerisine atılabilecek her türlü maddenin içeri alınması yasaklanırken, modeline göre oldukça ağır olabilen powerbanklerin yasaklanması da yerinde bir karar olarak görünüyor.

Kaynak:SHIFTDELETE.NET