Su görmek

Rüyada görulen su, güzel bir yaşam ve iyi bir rızkla yorumlanır. Suyun kalitesi bizim duygularımızı yönetebilme etkinliğini gösterir. Bir kimsenin evinden su çıktığını görmesi, zenginliğe ve iyiye yorumlanır.
 

İnsan

Rüyasında soyut olarak bir insan gören kişi, ertesi gün hayırlı bir haber ya da mektup alacak demektir. Rüyada görülen ve tanınmayan kimse, insanın kendi nefsidir. insanın kendi nefsini temsil eden kimse iyi ise insanın kendisi iyidir.
 

Okul

Rüyada okul görmek tek bir ifadeyle yorumlanmayacağı gibi hem iyi hem de kötü şekilde tabir edilir. Rüyada okul görmek güzelliğe, esenliğe, düzenli ve mantıklı olmaya işaret eder. pişmanlık duymay ve kazancın azalmasına da işaret eder.
 

Felç olmak

Tam tersi şekilde yorumlanır. Ayağa kalkmak olarak tabir edilir.Rüya sahibinin hayatının çok daha yoğun bir hale geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet eder.Zannedildiği gibi kötü değildir.

Bebek

Rüyada bebek görmek mutluluk ve neşenin habercisidir. Bazen rüyanızda bebek görmüş olsanız bile bu rüya size iç sıkıntısı verebilir. Bu gibi durumlarda olumsuz düşünmeye gerek yoktur. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır.

Gıda

Et hariç yiyecekler kısmet, bolluk, berekettir. Rüyada güzel pişirilmiş veya hazırlanmış yiyecek maddeleri görmek, bir vesile ile parasızlıktan kurtularak bundan böyle çok mutlu günler geçireceğinize ve pek candan dostlar edineceğinize işarettir.

Denizde yüzmek

Rüyada denizde yüzmek çok gezeceğinizin müjdecisidir. Böyle bir planınız olmasa bile gelişmeler sizin sürekli tatile çıkmanıza imkan sağlayabilir. Alternatif olarak, aşk ve iş hayatınızdaki mutluluğa işaret eder.

Ev

Rüyada görülen ev kendi benliğinizi ve yaşantınızı temsil eder. Genellikle rüyada görülen ev huzurun ve güvenliğin bir simgesidir. Evi nasıl gördüğünüze bağlı olarak kendiniz hakkında yorumlar yapabilmek mümkündür.

 

sonhaer.in