Samsung bu teknolojiye ne zaman geçecek?

Patentlerin ortaya çıkması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri de tabii ki firmanın bu teknolojiye ne zaman geçiş yapacağı. Açıkçası ne yazık ki bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hatta bu patentlerin alınması, bu teknolojinin şirket tarafından kullanılacağı anlamına da gelmiyor.

Güney Kore’den alınan patentler, uyumlu cihazların bir oda içerisine girdiklerinde otomatik olarak şarj edilmeye başlanması tariflerini içeriyor. Eğer bahsi geçen teknoloji gerçeğe dönüşürse, şarj cihazının menzili içerisinde akıllı telefon ile yürürken dahi şarj dolmaya devam edecek.

Cihazın üzerinde yer alan yansıtıcılar da önüne çıkan engelleri aşmasına ve menzil içerisinde gezen tüm cihazlara sinyallerin iletilmesine yarayacak. Böylece alanın içerisinde yer alan tüm cihazlar sorunsuzca şarj sinyallerini almaya devam edecek.

Bu teknolojinin hayata geçmesi için ise en az 3 ya da 5 yıl geçmesi gerektiği düşünülüyor. Bu da aslına bakarsanız Samsung’un bahsi geçen teknolojiyi ne zaman hayatımıza sokacağı sorusuna bir nevi yanıt haline geliyor. Tabii kendisinden önce bu teknolojinin bir benzeri başka bir şirket tarafından hayata geçirilmezse.

Kaynak:Shiftdelete.net