Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, İngiltere’nin Manchester City takımından kadrosuna kattığı Cezayir asıllı Fransız oyuncu Samir Nasri’ye, logosunda yer alan ve Antalya’nın simge noktalarından birisi olan Yivli Minare önünde imza töreni düzenledi. 

İmza törenine yıldız oyuncunun yanı sıra Antalyaspor Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yaklaşık 2 bin kadar taraftar katıldı. İmza törenine gelen taraftarlar yıldız oyuncuya yoğun ilgi gösterirken, tören şölen havasında geçti.

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, tarihi bir güne tanıklık ettiklerini belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti.

Fransız yıldız Samir Nasri ise konuşmasına, 'Merhaba Antalya, Merhaba Türkiye' diyerek başladı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplerden de transfer teklifi aldığını ifade eden 30 yaşındaki yıldız, vizyonu sebebiyle Antalyaspor'u tercih ettiğini söyledi.

Fransız Yıldız İlk Antrenmanına Çıktı

İma töreninin ardından Antalyaspor Tesisleri'ne giden Fransız yıldız, Kırmızı-Beyazlılarla ilk çalışmasını da yaptı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile de saha içerisinde bir süre konuşan Nasri, daha sonra çalışmalarını sürdürdü.