İstanbul Pendik'teki bir lisede görev yapan genç bir kız, nişanlısı tarafından rehin alındı. Nişanlısıyla birlikte kendisini tuvalete kilitleyen uzman erbaş, yaklaşık 1.5 saat sonra teslim oldu.

OKULDAN ÇIKARILIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Korku dolu anlar yaşatan uzman erbaşın okuldan çıkarılışı kameralar tarafından anbean kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Pendik'te bir şüpheli uzman erbaş Ümit Demirkaya, okulda çalışan nişanlısını rehin aldı. Ümit Demirkaya, yoğun uğraşlardan sonra ikna edildi ve emniyet güçlerine teslim oldu.

TUVALETTE REHİN ALDI

İstanbul'da Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde saat 13.00'da bir şüpheli, okulda çalışan 22 yaşındaki nişanlısını tuvalette rehin aldı. Nişanlısını silahla rehin alan erkek şüpheli, ikna edilmeye çalışıldı.

ÖZEL HAREKATÇILAR TETİKTE BEKLEDİ

Polis, şüpheliyi ikna edemez ise özel hareket polisi müdahalede bulunacaktı ve hür türlü duruma karşı ambulanslar okul bahçesinde hazır bekletildi. Yaklaşık 2 saatlik rehine krizi sonuçlandı. Polisin ikna çabaları sonucunda şüpheli uzman erbaş emniyet güçlerine teslim oldu.

ŞÜPHELİ, UZMAN ÇAVUŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Şüpheli Ümit Demirkaya, ikna çalışması yürüten polislere uzman erbaş olduğunu söyledi. Ümit Demirkaya'nın birliğinden kaçarak liseye geldiği iddia edildi. Demirkaya'nın polislere silahım yok, elimde bıçak var dediği öğrenildi.

GENÇ KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

22 yaşındaki genç kadının adının Hümeyra Doğru olduğu iddia edildi. Gençkadının okulda idari işlerde 4 aydır staj yaptığı bilgisine ulaşıldı.

İşte genç kız ve rehin alan nişanlısı;