Razer Phone özellikleri ve fiyatı

Razer’ın akıllı telefonu için aylardır süren sır perdesi sonunda ortadan kalktı ve şirket güçlü özelliklere sahip akıllı telefonuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Nexbit Robin tasarım dilini taşıyan ürün 5.72 inç 2560 x 1440 çözünürlükte ve 120 Hz Ultra Motion tazeleme oranı ile geniş renk gamına sahip ekranla birlikte geliyor. Mat siyah kasa ve ikonik Razer logosu ile ürün şık gözüküyor.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 835 işlemciden alan ürün 8 GB RAM64 GB dahili depolama (microSD ile artırılabilir) ve 4,000 mAh bataryaya sahip. Qualcomm Quick Charge 4+ destekli olan bataryanın yüzde 85 şarj oranına 1 saatte ulaştığı ifade ediliyor.

Biri telefoto biri geniş açı olan çift 12 MP arka kamera ile alan derinliği etkisine sahip fotoğrafların çekilmesi sağlanıyor. Çift ton LED flaş da unutulmamış. Razer, ağır çekim ve portre modunun da sözünü veriyor ancak bunun gelecekteki güncellemelerle sağlanacağı belirtiliyor. Önde ise8 MP kamera bulunuyor.

Ek olarak, telefonun kulakların pasını silmek için THX ve Dolby Atmossertifikalı öne bakan hoparlörlerle geldiğinin de altını çizelim. Parmak izi sensörü ise güç tuşunun altında bulunuyor. Kutudan Android Nougat 7.1.1sürümüyle çıkacak Razer Phone, 2018 yılının ilk çeyreğinde Android Oreo 8.0 sürümüne güncellenebilecek.

Game Booster adı verilen özellikle kullanıcılar, oyun oynamayı performans ve batarya süresi odaklı olarak ayarlayabilecekler. Bunun için şirket, çeşitli şirketlerle iş birliğine giderek cihazı ile optimizasyon sağlanmasını planlıyor. Razer Theme Store ile telefonunuzu duvar kişiselleştirme olanağı da sunuluyor.

ABD ve Avrupa’da 17 Kasım tarihinde satışa sunulan akıllı telefonun fiyatı ise 699 dolar olarak belirlendi. Sınırlı sayıda belirli mağazalarda sunulacak Razer Phone Special Edition ise normal sürümdeki gri yerine yeşil logosuile fark yaratacak.

 

Kaynak: shiftdelete.net