Razer Hammerhead USB-C kulaklık neler sunuyor?

Razer oyuncu donanımlarıyla piyasada oldukça sağlam bir konumda yer alırken Razer Phone ile akıllı telefon sektörüne de giriş yapmıştı. Daha öncesindeyse iPhone modelleri için Lightning girişli mobil kulaklığını tanıtan Razer şimdiyse USB-C çıkışlı yeni kulaklığını tanıttı.

3.5 mm kulaklık giriş portuna sahip olmayan Razer Phone için üretilen kulaklık Hammerhead USB-C, adından da anlaşıldığı üzere cihaza USB-C portundan bağlanıyor.

Apple için ürettiği kulaklıkla aynı tasarıma sahip olan kulaklık, Razer’ın rengi olan yeşil kablolara sahip. Özel bir DAC birimine sahip olan kulaklık, 10 mm Neodymium sürücülere sahip. Buda rakiplerindeki 6 mm sürücülere kıyasla çok daha doyurucu bir bass performansı demek oluyor.

20 Hz ve 20 kHz frekans aralığında kullanım sunan kulaklıklar, 10 mW çıkış gücü veriyor. Dahili bir mikrofona da sahip olan Hammerhead kulaklıklar, ses açma kısma butonlarına ve değiştirilebilir kulak pedlerine de sahip.

Oyuncu ürünleriyle bilinen Razer’ın bu yeni kulaklığı sadece oyuncular için değil müzik severler içinde tercih edilebilir bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Özel bir taşıma kılıfına da sahip olan kulaklık, 80 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Kaynak:Shıftdelete.net