Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca daha önce de incelemeye alınmış olan ve devam etmesine karar verilen izdivaç programları için yeniden bir süreç başlatıldı ve tüm programlar ile tek tek görüşüldü. 

En bilinen evlilik programları olan Esra Erol, Seda Sayan, Zuhal Topal ve Seda Akgül'ün sunucusu olduğu programlar için tek tek değerlendirme yapıldı ve kendileri ile görüşüldü. 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun değerlendirmesi çerçevesinde Zuhal Topal ile İzdivaç yayından kaldırıldı! Seda Sayan'ın programı da yayından kaldırılarak, başka bir format hazırlandı. Seda Sayan yeni yayın döneminde hapishane mahkumları için bir program sunacak. 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından Seda Akgül’ün sunduğu ‘Ne Seninle Ne De Sensiz’ programı da kaldırıldı. Sunucu bu konu hakkında  “Yaz dolayısıyla kısa bir ara veriyoruz. İçeriğimizi de biraz zenginleştireceğiz, değiştireceğiz, yenileştireceğiz ve tekrar en yakın zamanda karşınızda olacağız. Çok çok yakında…” açıklamasında bulundu. 

Şuan için Esra Erol'un sunduğu evlilik programının akıbeti belli değil. Henüz görüşme sağlanmadığı biliniyor. Görüşme akabinde o programın da devam edip etmeyeceği büyük bir soru işareti... 

Daha önce Esra Erol, yeni sezonda programı bitireceğini söylemiş, yapılan yorumlara isyan ederek gözyaşı dökmüştü! 

 

Kpsscafe.com