Antalya’da bulunan Kepez Arslanlar İlkokulu 2/D sınıfı velileri, çocuklarından gizli hazırladıkları tiyatro gösterisiyle sahneye çıktı. Anne ve babalarını sahnede oyuncu olarak gören çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 
Antalya’nın Kepez ilçesinde yer alan Arslanlar İlkokulu’nda 2/D sınıfı öğrencilerinin velileri, çocuklarından gizli bir şekilde hazırladıkları tiyatro oyununda sahneye çıktı. Okul öğretmeni Sema Çelebi tarafından hazırlanan ‘Pamuk Prenses ve Periler’ adlı tiyatro gösterisinde oyuncular veliler oldu. 16 velinin sahne aldığı oyunda izleyiciler, okul öğretmenleri, öğrenciler ve diğer veliler oldu. Tiyatro oyununda oyuncu olarak sahneye çıkan veliler gösterdikleri performans ile dikkat çekerken, profesyonel oyunculara taş çıkarttı. Çocuklar ise anne ve babalarını sahnede görünce bir hayli şaşırdı. 
Tiyatrocu veliler yaklaşık 6 ay süren hazırlık döneminin ardından sahneye koydukları oyun için, “Güzel bir dayanışma sergiledik. Hem eğlendik hem aktivite yaptık. Kaynaşma, birlik ve beraberlik adına önemli bu gösterimizde öğretmenizin emekleri ise oldukça büyüktü” dedi.
Geçen yıl düzenlenen 4. Genç Çınarlar Film yarışmasında birinci olan okulun 2-D sınıfı, 2016-2017 eğitim öğretim yılı birinci döneminde tüm sınıf olarak ‘İşaret Dili ile İstiklal Marşı’ söylemişti.