Başarılı kariyer hayatıyla büyük bir hayran kitlesi kazanan ünlü sunucu Nazlı Çelik, yalnızca mesleği ile gündeme gelmek isteyen isimlerden.Türkiye'nin en başarılı spikerlerinden Nazlı Çelik'in boyu kadar bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?

Bundan sebeptir ki özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Nazlı Çelik'in 11 yaşında bir kızı olduğunu duyanlar epey şaşırıyor.Türkiye'nin en başarılı spikerlerinden Nazlı Çelik'in boyu kadar bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?

Evet yanlış duymadınız, bir dönem haber bültenlerinde yalnızca güzelliğiyle değil, akıcı konuşmasıyla da seyirciyi ekrana kilitleyen Çelik'in 2008 yılında dünyaya gelen Kayra adında bir kızı var.

Türkiye'nin en başarılı spikerlerinden Nazlı Çelik'in boyu kadar bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?

1999 yılında Burak Öztarhan ile dünyaevine giren Çelik, 2008 yılında kızı Kayra Öztarhan'ı dünyaya getirdi.

Türkiye'nin en başarılı spikerlerinden Nazlı Çelik'in boyu kadar bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?

2012 yılında Burak Öztarhan'dan boşanan Nazlı Çelik'in kızıyla kurduğu diyalog, bir anne-kızdan ziyade, iki yakın arkadaş arasındaki sıcak bağı andırıyor.Türkiye'nin en başarılı spikerlerinden Nazlı Çelik'in boyu kadar bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?

İş dışında kızıyla vakit geçirmekten büyük keyif aldığı gözlenen Çelik, Instagram hesabından kızı Kayra ile sık sık fotoğraf paylaşıyor.Türkiye'nin en başarılı spikerlerinden Nazlı Çelik'in boyu kadar bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?

Şimdilerde Star Haber Genel Yayın Yönetmenliğini sürdüren güzel sunucu, geçtiğimiz günlerde kızı ile Ayvalık Şeytan Tepesi'nden sıcak bir kare paylaşmıştı.Türkiye'nin en başarılı spikerlerinden Nazlı Çelik'in boyu kadar bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?Takipçileri bu kareye, ''Çok güzelsiniz'' ve ''Ne güzel bir anne-kız gibi'' yorumlarda bulundu. İşte Nazlı Çelik'in, kızı Kayra Öztarhan ile Instagram hesabından paylaştığı diğer kareler...Türkiye'nin en başarılı spikerlerinden Nazlı Çelik'in boyu kadar bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?