Miley Cyrus, Madonna ve Kim Kardashian gibi birçok dünyaca ünlü ismin fotoğraf çektirmek için peşinde koştuğu Türk fotoğrafçı Mert Alaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kadın takipçilerine parmak ısırttı.

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞMURUNA TUTTU

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş'ın paylaşımına yerli yabancı birçok takipçisi yorum yaptı. Alaş'ın takipçileri yorumlarıyla fotoğrafı beğendiklerini belli etti.

MERT ALAŞ KİMDİR?

1972, Ankara doğumlu olan Mert Alaş İngilizce'sini geliştirmek için gittiği ABD'de Marcus Pigott ile tanışmasının ardından moda fotoğrafçısı olmaya karar verdi. Açtıkları ajansta birçok ünlü ile birlikte çalışan Mert Alaş ve arkadaşı popüler davetlerin ve ünlü isimlerin gözdesi haline geldi.

Bir dönem genç şarkıcı Miley Cyrus ile birilikte öpüşürken görüntü veren Alaş, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Madonna'dan Lady Gaga'ya, Kate Moss'tan Daria Werbowy'a Miley Cyrus'tan Kim Kardashian'a birçok ünlü ile çalışan Alaş, dönem dönem Victoria's Secret melekleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaya devam ediyor.