Beklentinin çok altında kalan Akşener kayıplara karıştı. İYİ Parti taraftarları Akşener'den resmi bir açıklama beklese de Meral Akşener adeta kayıp.

DÜN GECEDEN BU YANA HABER ALINAMIYOR

Meral Akşener dün gece seçim sonuçları netleşmeye başladığında sosyal medyada göründü. En son Twitterdan "Görevli ve müşahit kardeşlerim, sandıklarımızdan ayrılmıyoruz! AA'nın manipülatif sonuçlarından bağımsız, sandıklara son ana kadar sahip çıkıyoruz! Islak imzalı ve mühürlü nüshaları alana kadar sandık başında bekliyoruz" diye yazdı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan açık ara fark atınca bir daha Akşener'den ne bir açıklama geldi ne de kamera karşısına geçip bi kelam etmedi.

AÇIKLAMA YAPACAK MI ?

Meral Akşener'i dün gece yaptığı paylaşımından sonra bir daha gören duyan olmadı. Akşener'in henüz açıklama yapacağı netleşmese de önce sağlık durumu merak konusu.

ADAY OLMAK İÇİN CAN ATIYORDU

Meral Akşener 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimleri için Abdullah Gül'ün aday olarak gösterilmesi gündeme gelince "Aday olacağım" diye diretmişti. Bu nedenle Millet İttifakı Abdullah Gül'den vazgeçip kendi adayları ile seçime katılma kararı almıştı. Akşener, aynı zamanda seçimlerde Muharrem İnce'den daha yüksek oy alacağını hatta ve hatta seçimin ikinci tura kalıp Erdoğan'a rakip olacağını da iddia ediyordu.

DEMİRTAŞ BİLE ONU GEÇTİ

Seçim kampanyasını cezaevinden yapmak zorunda kalan Selahattin Demirtaş, yarışta Meral Akşener'i sollayıp üçüncü sıraya oturdu. Selahattin Demirtaş yüzde 8.39 oranında oy alırken Meral Akşener tam bir hayal kırıklığı oldu ve yüzde 7.30 ile yarışı 4. sırada bitirdi.

İYİ PARTİ KAÇ VEKİL ÇIKARDI ?

Meral Akşener her ne kadar kötü bir sonuç alsa da yüzde 10 barajını geçtiği için 44 Milletvekili ile meclisteki yerini almayı başardı.