Antalya Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 1'inci Kitap Günleri Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. 

Fuarın açılışı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Başkan Vekili Erşan Özden, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, kitap severler tarafından gerçekleştirildi. 

Açılışta Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ta göreve geldiğinden bu yana kentteki kültürel ve sosyal hayata artı değer katması için çalıştığını dile getirdi. 

Açılışın ardından Yazar Şükrü Erbaş, kitapseverlerin kitaplarını imzaladı. Kitap Günleri 1-16 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi önünde kitap severlerin ziyaretine acık olacak. 

15 gün devam edecek olan Kitap Günleri'nde 35 yayınevi ve 50 seçkin yazar, kitaplarını sergileyerek, okurlarla buluşacak. 

İmza ve söyleşi günlerinin yanı sıra ünlü yazarların vereceği konferanslarla zenginleştirilecek Kitap Günleri'nde etkinlikler, her akşam Saat 18.00'de başlayacak ve gecenin geç saatlerine kadar devam edecek.

Manavgat Kitap Günleri etkinliği 16 Ağustos'ta sona erecek. Etkinliğe Hulki Cevizoğlu, Ergün Poyraz, İhsan Eliaçık, Eşber Yağmurdereli'nin de aralarında olduğu çok sayıda yazar katılarak, okurlarla söyleşi yapacak ve kitaplarını imzalayacak.