Turizmin başkenti Antalya’nın en gözde ilçelerinden Manavgat, 29 Haziran ile 14 Temmuz tarihleri arasında 3 büyük festivale ev sahipliği yapacak.

 

 

Türkiye’nin en büyük sanatçı ve gruplarının sahne alacağı festivallerde Manavgat halkı ve turistler festivallerin birleştirici gücüyle paylaşım ve birlikteliğin tadına varacak.


 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’de ilçede 15 gün boyunca yaşanacak coşkuyu KANAL V’yi ziyaret ederek anlattı.

 

 

Yönetim Kurulu Başkanı Okan Kaya ile görüşen Başkan Sözen, Ana Haber Bülteni’ne konuk olmasının ardından kentteki gazetecilerle iftar yemeğinde buluştu.

 

 

Manavgat’ın tarihi yapısı ve dokusuyla birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını dile getiren Başkan Sözen, bu kültürü yaşatabilmek için sosyal belediyeciliğe çok önem verdiklerini anlattı.

 

 

 

Başkan Sözen, uluslar arası motosiklet festivalin Türkiye’nin en sıra dışı festivalleri arasında olduğuna dikkati çekti.

 



Başkan Sözen, Manavgat ile özleşen bir diğer festivalle ilgili ise şöyle konuştu.
 

 

Kıraç, Funda Arar, Yüksek Sadakat, Pamela, Zakkum ve Demet Akalın gibi sevilen sanatçıların Manavgat’ta olacağını belirten Başkan Sözen, son olarak Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali’yle ilgili bilgiler verdi.

 



Haber: Akif ARICI
Kamera: Mehmet KARAKAŞ