AK Parti Manavgat 6. Olağan İlçe Kongresi, Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Antalya milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Akseki ve Serik ilçe başkanları, Akseki Belediye Başkanı, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz’ün açılış konuşmasının ardından milletvekilleri adına İbrahim Aydın ve Antalya İl Başkanı Rıza Sümer birer konuşma yaptı.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti’nin 15 yıllık iktidarında Türkiye’nin başta eğitim, sağlık ve ulaşım olmak üzere çağ atladığını Avrupa'nın da bunu içine sindirimedeği için Türkiye'ye düşman olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu'na Teröre Destek Eleştirisi

Avrupa ülkelerini bir nebze olsun anlayabileceğini belirten Ünal, Türkiye Cumhuriyeti’nin FETÖ ve PKK gibi çok sayıda terör örgütüyle mücadele ettiğini, bu mücadele sırasında ana muhalefet partisi CHP’nin terör örgütlerinin ve Türkiye’nin karşısında olan Avrupa ülkelerinin yanında yer aldığını söyledi.

Ünal'dan Bahçeli'ye Övgü

FETÖ terör örgütünün devlet içerisine kendi hükümetleri döneminde yerleşmediğini, aksine Ak Parti döneminde bu örgütün gerçek yüzünü ortaya çıkardığını belirten Ünal, MHP Genel Başkanından övgüyle söz etti.

Konuşmaların ardından tek liste ile gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Hasan Öz yeniden ilçe başkanı oldu.