Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında "Bylock" kullanıcısı olduğu gerekçesiyle ifadesine başvurulduğunun ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa etti. 

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, avukatı aracılığıyla kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada, "54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır. Haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte Konyasporuma zarar gelmemesi adına; Konyaspor başkanlığı görevinden istifa ediyorum" ifadelerine yer verildi.

 

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle ifade verdiği ortaya çıkan Ahmet Şan'ın ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Ömer Çatkıç Gözaltına Alındı.

Öte yandan, daha önce Antalyaspor forması da giyen eski milli kaleci Ömer Çatkıç da "Bylock" kullanıcısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. 43 yaşındaki Çatkıç, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, ünlü kalecinin evinde arama yapıldı.