Elindeki kırık şişe parçasını boğazına dayadı ve avazı çıktığı kadar bağırdı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çalışırken işten çıkartıldığını ve maaşını alamadığını iddia eden kadın, boğazına dayadığı kırık şişe parçasıyla polise zor anlar yaşattı. 

Otelde 4 ay çalıştıktan sonra gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldığını, maaşının ödenmediğini ve otel yetkilileri tarafından dövüldüğünü ileri süren 4 çocuk annesi 44 yaşındaki Hatice D. , akşam saatlerinde otelin kapısına gelerek kırık şişe parçasını boğazına dayadı.

Kadın, 8 ay önce eşimi kaybettiğini, 4 çocuğuyla ortada kaldığını ve maaşını alamadığı taktirde kendisini öldüreceğini söyledi. 

Otel girişinde park halinde olan otomobillerin arasında durarak kimseyi yanına yaklaştırmayan Hatice D, sakinleştirilemeyince olay yerine polis ekipleri ve 112 acil servis ambulansı sevk edildi. 

Otel yetkilileri, sağlık görevlileri ve polisin yanına yaklaşma girişimleri sırasında elindeki şişe kırığı ile kendisini boynundan yaralayan Hatice D. kanlar içinde kaldı. 

Olayı izlemeye çalışan otel müşterileri görevliler tarafından uzaklaştırılırken, kadının sesinin duyulmaması için animasyon gösterisinin sesi yükseltildi. 

Kadını ikna etmeyi başaramayan polis ekibi, kadını etkisiz hale getirmek için 3 yönden harekete geçti ve otomobiller arasından sürünerek yaklaşan bir polis Hatice D.'ye arkadan sarılarak etkisiz hale getirdi.

Güçlükle zapt edilen ve elinden şişe kırığı alınan Hatice D., ambulansa alındı.

Kadın, daha sonra sedyeye kelepçelenerek Kemer Devlet Hastanesi Acil Servisine, oradan da ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.