Kepez Belediyesi 3. Uluslararası Folklor Festivali’ne katılan 6’sı yabancı 12 halk dansları topluluğu, yenilenen Cumhuriyet Meydanı’na yüzlerce Antalyalıya keyifli bir gösteri düzenledi.

Festival kapsamında Antalya’ya gelen Romanya, Yakutistan, İran, Azerbaycan, KKTC ve Pakistan dansçıları ile Burdur, Trabzon, Mersin, Balıkesir, Diyarbakır ve Ankara yörelerinin hak dansları ekipleri, hünerlerini sahneledi. 

Gösterilere ev sahipliği yapan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediye bürokratları ile birlikte dansları izledi.

Kanal V ekranlarından da canlı yayınlanan program yüzlerce Antalyalıyı bir araya getirdi.

Kimi Antalyalı ise, sahne kenarında dans ederek konuk toplulukların coşkusunu arttırdı. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ile Adım Dans ve Sanat Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen festivalde coşku büyüktü.

Dokuma Park’ta Final Gösteri

Rengarenk kostümleri, birbirinden güzel müzikleriyle de dikkat çeken festival konukları, son gösterilerini Bugün akşam saat 21.00’de Dokuma Kent Parkı’nda sunacak. 

Herkese açık ve ücretsiz olan bu gösterilerle Kepez Belediyesi, aynı zamanda konuk dansçılar ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu uluslararası bir arenada yaşatmış olacak.