Kepez Belediyesi, Türk Hava Kurumu ve Elba Havacılık Enstitüsü işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Karain-Fly-in etkinliği 23-24 Eylül tarihleri arasında Döşemealtı Karain Hava Meydanı’nda başlayacak. Halk uçuşları, çeşitli hava etkinliklerinin yapılacağı organizasyonda havacılık meraklıları sektör hakkında bilgi alma imkanı bulacak.
Havacılığı sevdirecek etkinlikler
Türk havacıları ile halkı bir araya getirecek Karain-Fly-in etkinliğinde 35’i aşkın uçağın katılacak. Havacılığı tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçlayan etkinlikte yangın uçağı yağmur uçuşu, model uçak gösterileri, özel uçuşlar, paraşüt atlayışları, paramotor gösterileri, hassas iniş yarışması, akrobasi gösterisi olacak. Ayrıca gün boyu konserler, özel ve halk uçuşları havacılık meraklılarıyla buluşacak.
Ücretsiz halk uçuşları
Antalyalıların havacılıkla yakından tanışması amacıyla “Uçmaya Hazır Olun” sloganı adı altında düzenlenen etkinliğin en dikkat çeken etkinliği, ücretsiz halk uçuşları olacak. Halk uçuşları için 4 alışveriş merkezi ve 1 adet de kapalı yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi olmak üzere 5 noktada açılacak stantlar da, uçuş katılım formunu doldurmak yeterli olacak. Çekiliş yöntemiyle uçuşa hak kazananlar belli olacak.


Çocuklar için aktiviteler
Her yaştan katılımcıya açık olan organizasyonda, çocuklarında havacılık hakkında bilgi sahibi olması amacıyla atölyeler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Gün boyu vakit geçirilebilecek bir ortamın hazırlandığı etkinlikte oyun parkları da çocukları bekliyor olacak.
 

Ayrıntılı bilgi Kepez Belediyesi’nde
Döşemealtı Karain Hava Meydanı’nda yapılacak Karain-Fly-in etkinliği 23-24 Eylül tarihinde 10.00-20.00 saatleri arasında olacak. Detaylı bilgi için Kepez Belediyesi sosyal medya hesaplarından yada www.kepez-bld.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.