Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında tam kapasite çalışıyor. Çamyuva Mahallesi, Göynük Mahallesi ve Kuzdere Mahallesi'nde yapılan yol genişletme, asfalt ve parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

KUZDERE'DE YOL ÇALIŞMALARI

 

Kuzdere Mahallesi'ndeki Sümbül Caddesi'nde genişletme çalışması yapan Kemer Belediyesi ekipleri, Çayiçi Mavikent evlerinde de parke taşı döşeme ve dere içi parke çalışması gerçekleştiriyor.

 

ÇAMYUVA YENİDEN DOĞDU

 

Çamyuva Mahallesi'ni daha modern bir görünüme kavuşturan Hürriyet Caddesi'nde çalışmalarda son aşamaya gelinirken, caddede yeni bir kavşak düzenlemesi yapılıyor. Yine Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkisinde ise asfaltlama çalışmaları son hızıyla sürüyor.

 

KURTULUŞ CADDESİ GENİŞLİYOR

Göynük Mahallesi'ndeki Kurtuluş Caddesi'ndeki kanyon yoluna kadar olan kısımda gerçekleştirilen genişletme ve yol yapım çalışmalarında önemli bir ilerleme sağlandı.

GÜL: TAM KADRO ÇALIŞIYORUZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemer'imizi daha modern bir hale getirmek için tüm kadromuzla ve tam kapasite çalışıyoruz. Gece, gündüz, soğuk, sıcak demeden halkımızın hizmetindeyiz. Beldibi'nden Çıralı'ya kadar ilçemizin tüm altyapı, yol, kaldırım eksiklerini gidereceğiz" dedi.