Sosyal belediyecilikte bir marka haline gelen Kemer Belediyesi, 3 yıldır devam ettirdiği proje kapsamında bugüne kadar 3 bin öğrenciye bisiklet hediye etti. Bu yıl da ilçede bulunan 8 ayrı ortaokulda yapılacak törenlerle tüm 6’ıncı sınıf öğrencilerine bisiklet verilecek.

Bu kapsamda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk bisiklet teslim töreni Göynük Ortaokulu’nda yapıldı. Törende 6’ıncı sınıfta öğrenim gören 68 erkek, 60 kız öğrenciye bisiklet hediye edildi.

 

Ardından Beldibi Ortaokulu’nda tören yapıldı. Bu okulda da 13 kız, 19 erkek öğrenciye bisikletleri teslim edildi. Çocukların bisikletlerini; Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül teslim etti.


835 Öğrenciye Bisiklet


Törenlerde konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer'deki öğrencilere şanslı olduklarını şu sözlerle anlattı

Başkan Gül çocuklara bisiklet ile birlikte kask da hediye etti ve öğrencilerden trafik kurallarına uymalarını ve kasklarını mutlaka takmalarını istedi.

 

Bisiklet teslim törenlerinde konuşan Göynük Ortaokulu Müdürü Mehmet Kiriş, geçen hafta tablet dağıtımı ve bu hafta bisiklet dağıtımından dolayı Başkan Gül'e teşekkür etti. 

 

Beldibi Ortaokulu Müdürü Erol Öztürk ise, okuldaki altyapı ve bahçe düzenlemesi içinde Kemer Belediyesine teşekkür etti. 

 

Kemer Belediyesi önümüzdeki günlerde de 6 okulda daha tüm 6’ıncı sınıf öğrencilerine bisiklet hediye edecek.