Ekonomik nedenlerden dolayı Antalya 1'nci Amatör'den çekildikten bir yıl sonra Antalya 2'nci Amatör 4'üncü Grup'ta sahalara dönen Kaş Gençspor deplasmanda Elmalı Yuvaspor'la karşılaştı. Yuva Stadı'nda oynanan maçı Ergenekon Anıl Yağcı, Fırat Olgun, Emre Okumuş hakem üçlüsü yönetti. Maç Kaş Gençspor'un vuruşuyla başladı. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçti. İlk yarınını en net gol pozisyonunda Kaş Gençspor'dan Umut kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta atarak yararlanamadı. İki takım da gol atmayı başaramayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısına Kaş Gençspor hızlı başladı. Maçın 55'inci dakikasında Kaş Gençspor'dan Umut yapılan ortaya kafayı vurdu ve takımını öne geçiren golü attı: 0- 1. Maçın 57'nci dakikasında Yuvaspor'dan Tuncay, yapılan ortaya kafayla vuruşunda topu ağlarla buluşturdu: 1- 1. Maçın 65'inci dakikasında Yuvaspor'dan Tuncay kırmızı kart görerek takımın 10 kişi bıraktı. Maçın 70'inci dakikasında Kaş Gençspor'dan Selim attığı sert şutla takımını 2- 1 öne geçiren golü attı. Kaş Gençspor'dan 75'inci dakikada Umut, 80 ve 82'nci dakikalarda Emre, 90'ıncı dakikada Mustafa net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşma Kaş Gençspor'un 2- 1 üstünlüğüyle sona erdi.

Kaş Gençspor bu sonuçla oynadığı 4 maçı da kazanarak 12 puanla grupta liderliğini sürdürdü. Maçta Yuvaspor'dan Ali Kağan ve Süleyman, Kaş Gençspor'dan Mehmet ve Ahmet sarı kart gören futbolcular oldu.