Muratpaşa Belediyesi’nin Dutlubahçe, Ermenek ve Konuksever Mahalleleri’nde yer alan sosyal kreşleri ve Çağlayan Mahallesi’nde bulunan Merkez Şube Kreşinde mezuniyet coşkusu yaşanıyor. Merkez kreşten bu yıl mezun olan Jüpiter sınıfı öğrencileri, sınıf anneleri Çisem Aydın’la Başkan Uysal’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarette çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Uysal, çocukların anlattığı masalları dinledi, hep birlikte söyledikleri şarkılara eşlik etti.


Atatürkçü ve çağdaş

Sınıf annesi Çisem Aydın, Muratpaşa Belediyesi kreşlerinde çocuklarının çok iyi eğitim aldığını belirterek, özverili çalışmaları ve hayata geçirdikleri eğitim anlayışı dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkür etti. Aydın, “Çocuklarımız şimdi sizin rehberlik ettiğiniz bir eğitim döneminin ardından ilkokula başlayacak. Bu süreçte Atatürkçü ve çağdaş duruşunuz sayesinde çocuklarımızın kalbinde Atatürk sevgisinin yerleşmiş olması bizim için çok önemliydi” diye konuştu.


Eğitimin her alanında Muratpaşa

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin kreşlerden başlayan ilk ve ortaokul çocuklarına yönelik Bilim ve Eğitim Merkezleri, üniversite sınavlarına hazırlanan gençler için çalışan ve MURGEM olan Gençlik Eğitim Merkezi ve üniversite okuyan öğrencilere hizmet veren Gençlik Evleri’nde amaçlarının fikri ve vicdani hür bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Ziyaret öğrenciler adına Başkan Uysal’a plaket verilmesinin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle sona erdi.