Hadise 'nin 'Sıfır Tolerans' şarkısının klibinde sevgilisini oynayan Fransız manken Aurelien Muller ile New York 'ta baş başa tatil yaptığı ve aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Hadise'nin sosyal medya hesabından Fransız manken Aurelien Mullerile birlikte fotoğraf paylaşması akıllara yeni bir aşk mı doğuyor sorularını getirdi.

AŞK YAŞADIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Hadise'nin 'Sıfır tolerans' klibinden samimi görüntülerle kendisine eşlik eden Fransız manken Aurelien Muller'li görüntüleri hayranları tarafından çok beğenilmişti.

Manken Aurelien Muller Paylaşımı Kafaları Karıştırdı" />

FRANSIZ MANKEN AURELIEN MULLER KİMDİR?

Model ve oyuncu Aurelien Muller 1990 yılında Fransa'da dünyaya geldi. 27 yaşındaki modelin asıl mesleği mühendislik. Hatta Instagram hesabında bile kendini model/mühendis olarak tanıtıyor.

 

Fransa'da yaşayan Aurelien Muller Paris'te birçok ünlü markanın modelliğini yapıyor.Dünyada en fazla kazanan modeller arasında yer alan Aurelien Muller en büyük hayalini ise "Vogue Hommes International'da kapak olmak" diye açıklıyor. Aurelien Muller Hadise'nin seslendirdiği Sıfır Tolerans isimli şarkının klibinde sevgili rolünü oynadı.