Gülben Ergen'in sosyal medya hesapları üzerinden adeta kendilerine savaş açan Yeşim Salkım ve Seren Serengil ile yaşadığı gerilime, geride bıraktığımız günlerde eski eşi Erhan Çelik de katılmış ve yaptığı açıklamalarla magazin gündemini belirlemişti.

MAHKEME SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Yaptığı açıklamalarda Ergen'le evliyken aldatıldığını söyleyen Erhan Çelik çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Bu açıklamalar karşısında suskun kalmayı tercih eden ve yine hesabından yaptığı paylaşımlarla taraflarla mahkemede hesaplaşacağının sinyallerini veren Gülben Ergen hesabından yaptığı paylaşımdaki kullandığı ifadelerle mahkeme sürecinin kendi lehine devam ettiğinin sinyallerini verdi.

MUTLULUĞUNU SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcı, son olarak duygulaarını "Ve Allah planlrı bozar. Yeni bir oyun kurar. Haklıya kurulan tuzak boşa çıkar. Kimse anlamaz, bir kudret kurguyu başa sarar. Öyledir… O konuşunca kainat susar" satırlarıyla paylaştı ve "Tam da böyle" ifadesini kullanarak; "Oyun, yalan, organize, elbirliği, iftira, senaryo, sabır, şükür, düşman" etiketlerini ekledi.

GÜLBEN'E AĞIR SORU

Gülben Ergen yaşadığı süreci tüm samimiyetiyle hesabından paylaşırken takipçisinden gelen soru insanların kafasındaki soru işaretlerinin giderilmediğini gösterdi. Evli erkeklerle birlikte olarak 'yuva yıkan kadın' şeklinde lanse edilmeye çalışan Ergen'in bu üzeri kapalı paylaşımlarını yeterli görmeyen takipçisi şu soruyu yöneltti ve adeta Gülben Ergen'i kilitledi.

İşte o soru: "Sen Gülben Ergen çocuklarının başı için tüm yüreğinle buna iftira diyebiliyor musun? Bunu gelecekte çocuklarına ispatlamalısın."