Gaziler günü kutlamaları Cumhuriyet meydanında düzenlenen Çelenk koyma Töreni ile başladı. Törene Vali Hulusi Şahin Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, AK Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, askeri ve mülki amirler gaziler ve protokol üyeleri katıldı.

Tören Vali Hulusi Şahin Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve gazi ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Zeynel Abidin Sezer'in Ata huzuruna Çelenk sunumuyla devam etti. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Muharip Gaziler Derneği Başkanı Zeynel Abidin Sezer' bir konuşma yaptı.

Dernek Başkanının konuşması sırasında öğrencilerden biri baygınlık geçirdi baygınlık geçiren öğrenciye ise AK Parti milletvekili ve aynı zamanda Göz Hastalıkları Uzman Hekimi olan  Tuğba Vural Çokal müdahalede bulundu.

Asılsız ihbarlar pes dedirtti Asılsız ihbarlar pes dedirtti

Tören sonrasında Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek baygınlık geçiren öğrencinin yanına giderek Geçmiş olsun dileklerinde bulundu daha sonra öğrenci için alana ambulans çağırıldı.

HABER: SEVGİ GÜMÜŞ