Galaxy A8 2018 çift ön kameralı ilk Samsung modeli olacak

2018 yılında orta segment modellerini tasarım ve donanımsal özellikler ile bir üst sınıfa taşımayı hedefleyen Samsung, A8 2018 ve A8 Plus 2018 modellerinde bir ilki gerçekleştirecek.

Galaxy A8 ve A8 Plus 2018 modelleri için ortaya çıkan kullanım kılavuzu görselleri, telefonun tasarım detaylarını açık bir şekilde ortaya koyuyor. Bu detayların arasında en dikkat çekici olan ise çift ön kamera donanımı.

Samsung tarihinde ilk kez çift ön kamera ile üretilecek olan Galaxy A8 2018 ve A8 Plus 2018 modellerinin kullanım kılavuzları, bu detaya ek olarak Galaxy S8+ ve Note 8 ile gördüğümüz Infinity Display teknolojisinin bu modelde de olacağını gösteriyor.

Kamera arayüzüne ait olan detay ise ön kamerada bokeh modunun da yer alacağını gösteriyor. Son dönemin popüler fotoğraf çekim tekniklerinden biri olan bokeh ile ön kamerada portre modu ve alan derinlikli fotoğraf çekilebiliyor. 2018 yılında tepe modellerdeki pek çok özelliği bir alt kategoriye taşımak isteyen Samsung, fiyat – performans kategorisi için son derece iddialı.

Kaynak:Shıftdelete.net