Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımı yeni hatlarla güçlendiriyor. Ulaşım ağına yeni otobüsler ve hatlar ekleyen, ekspres seferler koyan Büyükşehir Belediyesi, Antalya'ya 30 kilometre uzaklıktaki Feslikan Yaylası'na 6 Temmuz'dan itibaren toplum ulaşım seferleri başlatıyor.

 

Geçen ay merkeze 54 kilometre uzaklıktaki Döşemealtı ilçesi Dağbeli ve Bademağacı mahallelerine DC27 nolu hat ile ilk kez toplu ulaşım seferi koyan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Antalyalıların yaz aylarında sıklıkla gittiği Feslikan Yaylası'na da sefer koydu. Otobüsler 6 Temmuz Cuma gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak

 

OTOGARDAN KALKACAK

 

Büyükşehir Belediyesi, 501 nolu hat 17.15'te otogardan kalkacak ve Çallı-Eğitim Araştırma Hastanesi-Meltem Bulvarı-İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı-Hurma Mahallesi-Çakırlar-Feslikan Yaylası arasında hizmet verecek. Haftanın yedi günü toplu ulaşımın olacağı Feslikan Yaylası seferlerinde vatandaşlar, tam 5.20 TL, öğrenci 3.20 TL, emekli ve öğretmen 4.00 TL biniş ücreti ödeyecek. Şehit, gazi yakınları, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar ise ücretsiz kartları ile seyahat edebilecek.