Geçtiğimiz cumartesi gecesi, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi' nde akol bağımlısı olduğu iddia edilen Sertok Özen, gece yarısı alkollü geldiği evinde tartıştığı 47 yaşındaki eşi Hanife Özen'in başına, üniversite öğrencisi 23 yaşındaki kızı Esra Özen'in ise boğazına tüfekle ateş ederek öldürmüştü. 

Anne kızın cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Serik ilçesinde toprağa verildi. Sertok Özen’in kaçmasının ardından titiz bir çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin aracıyla gideceği arkadaş çevresini ve plakasını kamera sistemlerinden takibe aldı. 

Ekipler, Özen’in Döşemealtı ilçesi Kovanlık Mahallesi’ndeki ormanlık alanda aracının içinde saklandığını belirledi. Ekipler, dün saat 17:20’de operasyonla Sertok Özen’i gözaltına aldı. Zanlının intihar amacıyla ilaç içtiği fakat başaramadığı öğrenildi.

Emniyette ifadesi tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının 90 bin TL kredi çektiği ve bu parayı ödeyememesi nedeniyle aile içinde tartışma yaşadığı alkolün de etkisiyle karısı ve kızını öldürdüğü ileri sürüldü.