Antalya'nın  Manavgat İlçesi'nde sahneye çıkan  Ece Seçkin, sıcaktan yakınarak, "Adeta terden sırılsıklam oldum. Bu ne sıcak" dedi.

Manavgat'ta bulunan Starlight Resort Hotel'de sahneye çıkan  Ece Seçkin, sıcaktan yakındı. Konsere başlarken sıcak nedeniyle sırılsıklam olduğunu anlatan Seçkin, "Bu nasıl bir sıcak böyle? Adeta terden sırılsıklam oldum. Şu anda ıslanmış bulunmaktayım. Nasıl dayanacağız bilmiyorum? Artık bu akşam bol bol şarkılar, türküler. Zaman başka türlü geçmez çünkü  Antalya'da" dedi.

HAREKETLİ PARÇALARI SESLENDİRDİ

Kısa süre önce klip çektiği ve önümüzdeki hafta televizyonlarda yayınlanmaya başlayacağını söylediği 'Sayın Seyirciler' adlı şarkısıyla hayranlarını coşturan  Ece Seçkin, yaklaşık 1.5 saat sahnede birbirinde hareketli şarkıları seslendirdi.

Konserden önce hayranlarıyla fotoğraf çektiren  Ece Seçkin, başarılı olmak için azimli ve istikrarlı olmak gerektiğini belirterek, "İstikrar çok önemli. Ben çok çalışıyorum. Yapı olarak da çok çalışkan bir insanım. Tabii ki sevenlerimiz var, onlar bizi var ediyorlar. Başarımı onlara borçluyum" dedi.

 

DHA