Usta tiyatrocu Şensoy ile sunucu Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy, üç yıllık sevgilisi Cem Öget ile dünyaevine girdi. Müjgan Ferhan Şensoy, Tuvana Büyükçınar tasarımı bir gelinlik giydi. Müjgan Ferhan Şensoy, retro model gelinliğin altına kurdeleli ayakkabı giydi.

GEÇTİĞİMİZ AYLAR NİŞANLANMIŞTI

Nişan heyecanını sosyal medyadan paylaşan Müjgan Ferhan Şensoy, "Sabahtan beri dün akşamdan fotoğraflara bakıyorum, heyecanım yatışınca ne kadar güzel ve anlamlı bir gece geçirdiğimizi daha iyi anladım." demişti.

ANNESİNE TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Müjgan Ferhan Şensoy annesine teşekkür ederek, "Yanımızda olan aile ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Her türlü detayı düşünüp muhteşem bir hazırlık yapan annem Derya Baykal iyi ki varsın, çok teşekkür ederim." demişti.

MÜJGAN FERHAN ŞENSOY KİMDİR?

Tam ismi ile Müjgan Ferhan Şensoy, Şensoy ailesinin büyük kızıdır. Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın büyük kızları olarak 1989 yılında dünyaya gelen Müjgan Ferhan Şensoy'un eğitim durumu Lisans seviyesindedir ve 2011 Yılında New York, Tisch School of Arts'ten mezun oldu.

Babası Ferhan Şensoy'un ismini taşıyan Şensoy, Müjgan ismini ise babaannesinden almıştır. Doksanlı yıllarda ailecek çektikleri reklamlarda ve 2002 yılında yine ailecek oynadıkları sahibinden satılık birinci el orta oyunu adlı gösteride yer almıştır. 90'lar dizisi oyuncu kadrosunda yer almıştır.

CEM ÖĞET KİMDİR?

Film ve dizi müzikleri ile adından söz ettirmeyi başaran Müzik Direktörü Cem Öğet bugüne kadar Şov Bizınıs, Kardeşim Benim, Fi, Kardeşim Benim 2, Kötü Çocuk ve Seni Gidi Seni gibi dizi ve sinema filmlerinin müziklerini hazırlamıştır.

Yaşantısını İstanbul 'da sürdüren başarılı müzisyen Cem Öğet aslen Adana 'lıdır.