Aşk hikayeleri 25 yıl öncesine dayanan şarkıcı  Deniz Seki ile  Faruk Salman yine vuslata eremedi. "Evlenmemiz için her şey hazır ama tarih sürpriz olsun" diyen Deniz Seki-Faruk Salman çifti iki gün önce yollarını ayırdı.

DENİZ SEKİ'Yİ 2,5 YIL BEKLEMİŞTİ

Yıllar sonra kavuşup nişanlanan  Deniz Seki ile  Faruk Salman'ın yolları şarkıcının tutuklanmasıyla ayrılmıştı.  Faruk Salman, firari olduğu dönemde bile aşkına sahip çıkmış, 2014 yılında ikinci kez ceza evine giren  Deniz Seki'yi 2,5 yıl beklemişti.

İKİ GÜN ÖNCE AYRILDILAR

Deniz Seki'nin haziran ayındaki tahliyesinden iki hafta önce, Salman Ailesi'nin  Deniz Seki'yi istemediği çiftin de bu nedenle yollarını ayırdığı iddia edilmişti. "Deniz'i bir daha bırakmam" diyen iş adamı sözünü 2,5 ay tutabildi. Deniz Seki'nin özgürlüğüne kavuşmasının ardından birlikte tatile çıkan çift iki gün önce yollarını ayırdı.

 


''ANNE OLMAK İSTİYORUM" DEMİŞTİ

Deniz Seki, verdiği bir röportajda ''Nişanlınız  Faruk Salman ile ne zaman evleneceksiniz?'' sorusuna ''Önce kardeşim Serkan evlenecek, sonrasında Allah nasip ederse biz. Anne olmak istiyorum. Geride benden bir parça kalsın istiyorum.'' diye yanıt vermişti.

 

 

Sondakika