Okan Kurt'un aile şirketi olan Martaş Lojistik'in işleri üç yıl önce bozuldu. Zamanla şirketin borçları 150 milyon liraya kadar dayandı. Borçlardan dolayı geçtiğimiz gün çiftin Beykoz'daki lüks villasına haciz geldi. Haciz işlemleri sırasında su boruları zarar gören Akalın'ın evini yağmur yağdıktan sonra su bastı. İcra müdüründen şikayetçi olacağını söyleyen Akalın, sosyal medya hesabından sitem etti.

"YAĞMURDA EVİME SU BASTI"

Instagram hesabından evinin resmini paylaşan Akalın, şu sözlerle sitem etti: "Şimdi size ne diyeyim ben! Gelen avukat gelen icra müdürü hakkınızda suç duyurusu da yapacağım! Şu evimin sökemediğiniz, kopardığınız hortumlar bu yağmurda evi su bastırdı!

Demet Akalın'ın İcra Gelen Evini Su Bastı" />

"BEN SİZE O GÜN ÇAY SERVİS ETTİM, EVİMİ BU HALE GETİRECEK NE YAPTIM"

Kurutma makinelerini de almışsınız çocuğumun eşyaları perişan! Ya ben size o gün kendi ellerimle çay servisi yaptım müdüre güvendim çektim çıktım evden kızımla! Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım? Soruyorum ne yaptım!

"HİRA'NIN OKUL GÜNÜ ODASINA GİRMEYİN DEDİM"

Borçlu beyefendiye doğum yapan çocuğuna kızımın altınlarından götürmüştü koştura koştura babası! Ben size rica etim Hira'nın ilk okul günü girmeyin odasına dedim televizyon, klima ne varsa alacağız dediniz! Sizin derdiniz ben değilim borçlunuzda ben değilim! O formalite boşandı diyenlerin hepsini yüce Rabb'ime havale ediyorum! Nerede çocuk nerede aile mahkemesi! Nerede benim hakkım!"

OKAN KURT'U HER YERDEN SİLDİ

Haciz geriliminden evlilikleri büyük bir çıkmaza giren Demet Akalın ve Okan Kurt, 11 Eylül'de 6 buçuk yıllık evliliklerini 10 dakika süren duruşmada sonlandırmıştı. Çiftin Hira adını verdikleri kızlarının velayeti ise anne Demet Akalın'a verildi. Akalın, boşanma işlemlerinin ardından Okan Kurt'u sosyal medya hesaplarından silerek WhatsApp profilin fotoğrafından dahil kaldırdı. Okan Kurt ise profil fotoğrafını Demet Akalın'la düğünde çektirdikleri pozu koyarak alyansını çıkarmadı.