Hakan Peker, estetik yaptırdığı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Hakan Peker, "Henüz yaptırmadım ama yaptırırsam estetik harikası olurum" dedi.
 

Hakan Peker'den 'estetik' açıklaması!Hakan Peker, estetik yaptırdığı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Hakan Peker, "Henüz yaptırmadım ama yaptırırsam estetik harikası olurum" dedi.Magazin - 09.01.2018 20:15Şarkıcı Hakan Peker, hakkında çıkan estetik yaptırdığı yönündeki haberlere sosyal medya hesabından sert bir açıklamayla cevap verdi. Hakan Peker: İstanbul beni çok yoruyor

Hakan Peker, "Henüz yaptırmadım ama yaptırırsam estetik harikası olurum" dedi. İşte Hakan Peker'n o açıklaması: "Saçma sapan bilip bilmeden aptalca yorumlar yapmayın. Hava soğuk ödem yapmışım spordan yüzüm şiş çıkmış.. Yok estetik mağduru falan filan abuk sabuk hepiniz doktor olmuşsunuz maşallah. Henüz yaptırmadım ama ihtiyacım olduğunda da göğsümü gere gere yaptırırım rahat olun. Yaptırırsam eğer estetik mağduru olmam estetik harikası olurum."

 

gecce.com