76 yaşında hayatını kaybeden efsane şarkıcı Aretha Franklin, müzik dünyasını yasa boğmuştu. Sanatçının öldükten sonraki istekleri ise sevenleri tarafından bir bir yerine getiriliyor. Franklin'in kırmızı topuklu ayakkabı ve kırmızı elbise ile son yolculuğuna uğurlanma vasiyeti yerine getirildi. Sanatçının ikinci vasiyeti için ise bir tören düzenlendi. Ancak törende tuhaf bir olay yaşandı.

RAHİBİN ARİANA'YA SERGİLEDİĞİ HAREKETLER TEPKİ TOPLADI

Franklin'in cenaze töreninde genç şarkıcı Ariana Grande de sahne aldı. Tören esnasında Rahip Charles H. Ellis'in sahneye çıkan pop yıldızı Ariana Grande'ye karşı sergilediği hareketler ise olay oldu. İkili yan yana geldiği anda, görüntüleri izleyenler sosyal medyada isyan ettiler. Rahibin eli genç şarkıcının göğsündeydi. Birçok insan da bu görüntünün doğru olmadığına dair paylaşımlarda bulunmaya başladı.

GELEN TEPKİLERDEN SONRA ÖZÜR DİLEDİ

Tartışmaların odak noktası haline gelen Rahip Charles H. Ellis ise bir özür açıklamasında bulundu. Rahip, 'Asla göğsüne dokunmak gibi bir amacım olmadı. Bilmiyorum, sanırım onu kolumla kavradım. Sınırı aşmış ya da çok samimi davranmış olabilirim. Özür diliyorum' ifadelerini kullandı.