Kardeşlerin yeni bir dizide rol alacağı öğrenildi. 

CANDAN KARDEŞLERİN ADRESİ TV8

Bahar-Nihal Candan kardeşlerin oynayacağı dizinin kanalı ise Acun Ilıcalı'nın kanalı olacak.

 

Nihal Candan'dan boşalan İşte Benim Stilimdeki koltuğu da kardeşi Bahar Candan dolduruyor. Ancak hem izleyiciye hem jüriye ablasını mumla arattırıyor. Zeka seviyesi ve ağzını yayarak konuşması ile itici bir imaj çiziyor.

Asıl adı Gülnihal Candan olan 20 yaşında olan yarışmacı Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, İşte Benim Stilim'de en çok gerginlik oluşturan kişilerden biriydi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip.Survivor'a giderken yaptığı çekimde 'Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum' diyen Nihal Candan adadaki ikinci gününde açlık ve karanlık yüzünden ağlamıştı.

Bahar Candan kimdir?


Bahar Candan, İşte Benim Stilim’in en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Yarışmacı arkadaşlarına yaptığı yorumların yanı sıra ağlamasıyla dikkat çeken Bahar Candan’ın özel hayatı merak ediliyor. Peki, popüler İşte Benim Stilim yarışmacısı

Bahar Candan kimdir?

'İşte Benim Stilim' yarışmacılarından Bahar Candan, 1988 yılında doğdu. Yarışmacının daha önceki sezonlarında yarışan, ayrıca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan’ın kız kardeşidir. Aslen Mersin’li olan ancak İstanbul’da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim’in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı...

Bahar Candan Dondurma gibisin isimli şarkısı ve ağlama şekliyle sık sık gündeme geliyor. Şarkıyı ilk olarak İşte Benim Stilim podyumunda öyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin adımlarla ilerliyor.