Fransa'da sürdürdüğü temaslarının ardından Türkiye'ye dönen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, gece yarısı yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 

Sabah saatlerinde durumu kötüleşen Baykal, yoğun bakıma alındı. Bir damarında da tıkanıklık tespit edilen Baykal'a boynundan anjiyo yapıldı.

 Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Teşhisi Kondu

Ankara Üniversitesi  Tıp Fakültesi İbni Sina  Hastanesi'ne kaldırılan Baykal'ın tedbir amacıyla yoğun bakıma alındığı belirtildi. Baykal'a üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu.Ankara Üniversitesi Hastanelerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahattin Güzel'den Baykal'ın durumuyla ilgili ilk açıklama da geldi.

Tıkalı Damar Kısmi Felçe Neden Oldu 

Güzel yaptığı açıklamada tıkalı damar nedeniyle kısmi bir felç olduğunu fakat durumun düzeleceğini açıkladı.Öte yandan Baykal'ın kızı ve oğlu haberi alır almaz hastaneye koştu. Baykal'ın eşi Olcay Baykal ise bu sabah Antalya'dan Ankara'ya hareket etti. 

Cumhurbaşkanı Telefonla Bilgi Aldı  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'i telefonla arayarak bilgi aldı.